18 Kasım 2018 Pazar

İlginç Bilgiler Ansiklopedisi 2

Serinin 2. kitabıdır. Devam kitapları da mevcuttur. Sırasıyla hepsi satışa konacaktır. Kısa kısa ilginç bilgiler için çok iyi bir kaynak seridir. Fiyat 1 TL. Buraya tıklayarak kitabı inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Ay'ın karanlık bir yüzü var mıdır? Görünüşe göre hayır. Ay. sürekli olarak kendi ekseni etrafında dönmesi nedeniyle üzerinde zifiri karanlıkta kalan bir bölgesi yoktur.Dünya üzerindeki ilk canlılık örneklerine günümüzden 3,5 milyar yıl öncesine ait tabakalarda, Avusturalya'da rastlanmaktadır. Bu o kadar uzun bir süredir ki, o dönemde atmosferde oksijen bile bulunmamaktadır.
Gelişimi tamamlanmış bir insan iskeletinde 206 kemik bulunur. Oysa bir bebeğin iskeletinde 300den fazla kemik bulunmaktadır. Bunun nedeni, vücut gelişimi sırasında kemiklerden bazılarının birleşerek büyük kemikleri oluşturmasıdır.
Normal bir insan, hayatı boyunca ortalama 22 kilogram deri kaybetmektedir.
Piramitler, her biri 20 ton olantaşlardan inşa edilmiştir ve bu taşları temin edebilecek en yakın mesafe yüzlerce km. uzaklıktadır. Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kobo'da ücretsiz kitaplarım

Türkiye'nin Valileri Tek Tek Bebeklerde Beden Dili Batıl İnançlar 4 kitabıma da üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. ...